Оголошення про проведення відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо облаштування комплексного благоустрою центральної площі міста Славута Хмельницької області

Оголошення про проведення відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо облаштування комплексного благоустрою центральної площі міста Славута Хмельницької області

Виконавчий комітет Славутської міської ради на підставі рішення Славутської міської ради від 29.10.2021 р. № 16-11/2021, Програми та умов відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо облаштування комплексного благоустрою центральної площі міста Славута Хмельницької області оголошує проведення відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо облаштування комплексного благоустрою центральної площі міста Славута Хмельницької області(надалі-Конкурс) з 10.02.2022 року по 10.06.2022  року.

Замовник конкурсу: Виконавчий комітет Славутської міської ради.

Організатор конкурсу: Виконавчий комітет Славутської міської ради.

Тема: Облаштування комплексного благоустрою центральної площі міста Славута Хмельницької області, яка стане центром громадського та культурного життя в центральній частині міста Славута.

Мета конкурсу: Визначити найкращу проектну пропозицію щодо облаштування комплексного благоустрою центральної площі міста Славута Хмельницької області.

Терміни проведення:

Подання проектних пропозицій(в паперовому вигляді) на Конкурс здійснюється його учасниками організатору Конкурсу року за адресою: 30000, м. Славута, Хмельницька область, вул. Соборності,7, тел. 7-11-68, 7-11-66 та в електронному вигляді на ел.адресу mail@slavuta-mvk.gov.ua; arch@slavuta-mvk.gov.ua  з 10.02 2022 року по 10.05.2022 року включно.

Перегляд поданих конкурсних проектів на відповідність Програмі та умовам проведення Конкурсу, визначення переможців Конкурсу, підбиття підсумків Конкурсу  журі  заплановано  з 11.05. 2022 року протягом 20 днів.

Для ознайомлення громадськості з конкурсними проектами заплановано провести їх виставку з 16.05.2022 року по 23.05.2022 року в міському палаці культури та розмістити на офіційному сайті Славутської міської ради.

Оголошення переможців Конкурсу, оприлюднення та опублікування його результатів в засобах масової інформації, на офіційних веб-сайтах замовника Конкурсу протягом 15 днів з дня прийняття відповідного рішення жюрі.

Нагородження переможців Конкурсу та заохочення інших учасників заплановано провести в місячний термін після оприлюднення  та опублікування його результатів.

Вимоги до професійного рівня учасників: до участі у Конкурсі запрошуються окремі фізичні та юридичні особи, авторські колективи, які є фахівцями в області містобудування,  архітектури, ландшафтному дизайні, а також  студенти архітектурних і будівельних навчальних  закладів(за спеціальність архітектура, містобудування, дизайн(ландшафтний дизайн) та  їх авторські колективи. Також до  складу авторського колективу можуть входити художники, скульптори, декоратори, тощо.

На участь у конкурсі не мають права: члени журі, відповідальний секретар конкурсу, їх близькі родичі, особи, які готували конкурсну документацію, а також особи,  які безпосередньо пов’язані з членами журі виконанням трудових обов’язків.

Конкурс проводиться в один тур. Участь у конкурсі є безкоштовною. Реєстраційний внесок учасниками конкурсу не сплачується.

Кількість поданих проектних пропозицій від одного учасника не обмежується.

Кількість та розміри премій: переможці Конкурсу нагороджуються грошовими преміями у розмірі:

1 (перша) премія – перше місце 30 000 грн, у тому числі податки;

2 (друга) премія – друге місце – 20 000 грн, у тому числі податки;

3 (третя) премія – третє місце – 10 000 грн, у тому числі податки.

Переможець має переважне право на подальшу реалізацію своєї конкурсної проектної пропозиції у порядку, передбаченому законодавством України та  Програмою конкурсу.

Вимоги до подачі конкурсних проектів: Подані конкурсні проекти мають відповідати тематиці, Програмі та умовам Конкурсу.  Текстові матеріали конкурсного проекту подаються українською мовою.

Усі графічні та текстові матеріали конкурсної пропозиції  подаються анонімно під шифром без зазначення інформації, що може вказати на їх авторство. Для встановлення авторства учасник конкурсу надає заповнену декларацію авторства.

Конкурсні проекти подані(відправлені) після визначеного цим оголошенням кінцевого терміну їх подачі, такі що не відповідають тематиці, Програмі та умовам Конкурсу, анонімність яких була свідомо порушена до участі в конкурсі не приймаються.

Програма та умови конкурсу, вихідні дані розміщено на офіційному сайті Славутської міської ради https://slavuta-mvk.gov.ua/ в розділі «Оголошення».

Для отримання додаткової інформації, Програми та умов Конкурсу, інших конкурсних матеріалів звертатися до управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Славутської міської ради на ел. адресу arch@slavuta-mvk.gov.ua, або за ном. тел. +380673824425.

Додається:

https://1drv.ms/u/s!Ally8EtIOQG7lHlmeNFdr2FMBJk7?e=kvxpYd
Please follow and like us:
Ірина Зубова

Коментарі закрито.
Управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Славутської міської ради
30000, Хмельницька область, м. Славута, вул. Миру, 102, e-mail: arch@slavuta-mvk.gov.ua
Follow by Email